Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-01@00:11:59 GMT

مبادلات انواع وام در فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۵۷۹۸۶

وام چی ، یک راه کار هوشمند برای تامین مالی

نقدینگی، گمشده همیشگی مردم است. نیاز به پول نقد، سیستمی به نام عرضه و تقاضای وام را ایجاد نموده است. داد و ستد به وسیله پول؛ روشی به منظور باز بودن دست فروشنده در تهیه اقلام مورد نیاز خود است. بهره‌مندی از پول نقد، امکانی نیست که همیشه در اختیار همگان قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاه شرایطی برای برخی افراد پیش می‌آید که از وجوه کلان نقد بهره‌مند می‌شوند، در حالی که سایرین از این امکان بی‌بهره‌اند. شرایط شغلی پایدار،‌ بالا رفتن نرخ سکه و طلا و زمین، ارثیه کلان،‌ دیه و... از جمله شرایطی است که باعث برتری برخی افراد نسبت به دیگران در داشتن پول نقد کلان می‌شود. بهره‌مندی از انواع وام نیز از جمله همین شرایط است که برای برخی افراد فراهم می‌شود و برای خیلی‌ها نیز فراهم نمی‌شود.

سیستم استقراضی یکی از دستآوردهای هوش اقتصادی بشر و مورد تأیید ادیان است. در این سیستم، افرادی با اهداف مختلف، اقدام به پرداخت وجود نقد به نیازمندان می‌کنند. یکی از پیشرفت‌های اقتصادی در دو سده اخیر، ایجاد سیستم بانکی است. سیستم بانکی با نظم‌بخشیدن به نظام پولی و مالی کشورها، گردش نقدینگی را کنترل می‌کنند. مردم با سپردن وجوه نقد خود نزد بانک‌ها، علاوه‌بر اطمینان به محفوظ ماندن وجوه نقد خود، می‌توانند از برخی امکانات و تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شده و در برخی فعالیت‌های اقتصادی بانک‌ها تعامل داشته باشند.

اعطای وام و تسهیلات از سوی بانک‌ها به اشخاص حقیقی و حقوقی، از جمله فعالیت‌های بانکی است. البته اینطور نیست که پرداخت وام در بانک‌ها مانند پرداخت وام میان دو فرد حقیقی به آسانی و صرفاً‌ بر اساس شناخت و اعتماد انجام شود؛ بلکه در نظام بانکی به دلیل اعتماد سپرده‌گذاران به بانک، پای بیت‌المال در میان است و وجوه نقد موجود در حساب بانک‌ها، باید در مجاری خاصی سرمایه‌گذاری شود تا منافع سپرده‌گذاران و بانک تأمین گردد. دولت اسلامی؛ اهداف خاصی را برای این وجوه سرگردان تعیین می‌کند. به همین دلیل انواع تسهیلات اغلب به منظور رونقِ بخش تولید اختصاص داده می‌شوند؛ با این حال برخی از تسهیلات بانکی با اهداف دیگری نیز اعطا می‌شوند. اغراق نیست اگر بگوییم در بخش‌های مسکن، ازدواج،‌ اشتغال و... نیز نیازهای بی‌حدوحصری به وجوه نقد موج می‌زند. بانک مرکزی در ایران موظف به قانون‌گذاری به شیوه اسلامی در پرداخت انواع وام است. این وام‌ها با طی کردن مراحلی و با وضع شرایطی به منظور تضمین بازپرداخت وام، از سوی وام‌دهنده به وام‌گیرنده اعطا می‌شود.

شرایطی که برای دریافت وام در نظر گرفته می‌شود، گاهی آنقدر سخت و پیچیده است که افراد از دریافت وام صرف‌نظر می‌کنند. تأمین ضامن‌هایی که گواهی کسر از حقوق ارائه دهند،‌ داشتن سپرده نزد بانک برای مدتی معین، داشتن اعتبار پولی و اجتماعی و شغلی، آگاهی به موقع از زمان ارائه وام‌های مختلف، مدت زمان طولانی برای قرعه‌کشی وام و... شرایطی است که ممکن است عمر یک فرد کفاف تأمین همه آنها در آنِ واحد را ندهد؛ با این اوصاف برخی از افراد هم هستند که قادر به تأمین شرایط لازم جهت دریافت وام را داشته باشند و با این حال نیازی به دریافت وام خود نداشته، ویا به دلایل مختلف از جمله عدم موفقیت در تامین ضمانت یا تغییر اولویت های مالی توانایی دریافت وام خود را ندارند.

وام مسکن

وام مسکن از جمله وام‌های پرطرفدار نظام بانکی است. همه روزه فوجی از تقاضا جهت تهیه یا تعمیر مسکن از سوی افراد مختلف جامعه مطرح می‌شود. دولت‌ها برای حفظ بقای جامعه، خود را مکلف به ارائه تسهیلاتی به منظور تجهیز بخش مسکن می‌کنند. برخی از واجدین شرایط دریافت وام، نیاز مبرمی به وام تعلق‌گرفته به خود را ندارند و کارشان با بخشی از این مبلغ راه می‌افتد. این افراد می‌توانند وام خود را به فروش گذاشته و افرادی که خواهان دریافت این وام‌ها هستند، می‌توانند از مزایای وام بهره‌مند شوند.

وام ازدواج

درخواست‌های مکرر کمک جهت تأمین مایحتاج ازدواج نیز ضرورت اعطای وام ازدواج را توجیه می‌کند. یکی از وظایف دولت‌ها ایجاد زمینه‌های لازم جهت تسهیل و تحقق امر ازدواج است. با این حال در مورد وام ازدواج نیز برخی نیاز مبرم به وام خود نداشته و بالعکس برخی در تهیه مقدمات ازدواج خود به شدت نیاز به وجه نقدی کلان دارند. کافی است این افراد وام خود را به گونه‌ای در معرض انتخاب متقاضیان قرار داده و کار هر دو طرف راه بیافتد.

طریقه ی آشنایی فروشندگان و خریداران انواع وام ها، نیازمند بستری مناسب و امن جهت انجام معامله‌ای مطمئن است. در حالت معمولی رو در رو شدن دو فرد با شرایط مطلوب برای انجام چنین معامله‌ای به سختی امکان‌پذیر است. این موضوع برخی افراد را به فکر ایجاد فضایی برای آشنایی این دو طیف جامعه انداخته است. امروزه با گسترش نقش فضای مجازی در تسهیل برخی از امور جاری زندگی و در راستای تحقق دولت الکترونیک، مردم با روش‌های مختلف حضور در این فضاها آشنا شده‌اند. همچنین با تزریق فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با رسانه و اینترنت،‌ هر روزه امنیت این فضا بیشتر شده و کار برای کاربران این فضاها رو به آسانی است. در این راستا، وام‌چی؛به صورت پایگاهی بی واسطه است که به صورت مجازی، بستر امنی را برای آشنایی طرفین انواع معاملات وام فراهم می‌کند. در فضایی که وام‌چی بدین منظور طراحی نموده،‌ پلتفرمی جهت آشنایی با انواع وام و نحوه معاملات این گونه وام ها  در نظر گرفته شده است. همچنین این فضای مجازی راهنمایی جامع را جهت خرید و فروشی امن، تهیه و تدوین نموده و در اختیار کاربران خود قرار داده است. فروشندگان و متقاضیان انواع وام در فضای وام‌چی قادر خواهند بود اطلاعات مورد نیاز خود درباره انواع آگهی‌های خرید یا فروش وام را مشاهده نموده و با خاطری آسوده با طرف معامله وارد مذاکره شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وام وام ازدواج وام مسكن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۷۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر